2022 ny Rolex Meteorite Dial Daytona-klocka

Har du hört talas om det? Eller har du bott under en (rymd)sten? Rolex har precis släppt en ny Daytona som är bokstavligen borta från den här världen. Utrustad med vitt guld, gult guld och Everose är den nya Rolex Meteorite Dial Daytona cool, modern och helt täckt. Vi tog oss tid att undersöka allt vi kunde om denna nya Daytona – från materialen som används till försäljningspriset, releasedatum och mer. Dessutom har vi påpekat alla detaljer som du inte bör missa. Nåväl, låt oss ta en närmare titt!
Den nya replika Rolex Daytona med meteoritratten är ännu inte tillgänglig. Den kommer att finnas tillgänglig hos återförsäljare snart, förmodligen inom de närmaste veckorna. Men sedan det tillkännagavs finns det utan tvekan tusentals människor runt om i världen som försöker komma på väntelistan för denna falska klocka. Som ett resultat är det oklart hur länge de kommer att göra klockan och vem på väntelistan som kommer att få den. Det är också värt att notera att på Bob’s arbetar vi inte med en väntelista. Vår hemsida uppdateras dagligen med våra senaste klockor kopior – vi uppmanar dig att hålla ett öga på den. Ofta kommer vi att ha en kopia av en Rolex-klocka till salu, kanske till och med den här. Men kom ihåg, det är först till kvarn som gäller!
Meteorite Dial är mer än bara ett coolt namn – Rolex använder faktiskt meteoriter för att skapa dessa unika, världsslagande design. Okej, så du undrar säkert – vad är en meteorit? Tja, det är faktiskt sakerna i centrum av asteroider – stenar som flög genom rymden för miljarder år sedan – och landade på jorden. Som Rolex förklarar, ”Under sin resa förvandlades meteoritens centrum gradvis, vilket skapade ett mycket ovanligt metallmönster orsakat av den mycket långsamma kylningen av den smälta asteroidkärnan”. Vad Rolex har gjort är att skapa en urtavla från dessa rymdstenar – var och en med sitt eget unika och distinkta geometriska mönster.
Så, är meteoriter så sällsynta som falska Rolex hävdar? Inte riktigt. De är mycket lättare att hitta än du kanske tror, ​​vilket betyder att de inte är så dyrbara eller dyra. Men de är väldigt unika och de flesta kopior av klockor använder bara meteoriter på sina mest kända, dyra och samlarbara klockor.
Slutligen, låt oss koka ner detaljerna i dessa unika urtavlor här. Även om meteoriten kan vara det första elementet som fångar ditt öga, finns det många andra små detaljer på denna urtavla som är värda att notera. Först älskar vi de spetsiga taktstimmarkörerna, som är konturerade i guld (vitt, gult eller stellar) och sedan fyllda med Rolexs högupplösta Chromalight-skärm med sin långvariga blå luminescens. Observera att stafettpinnen är mindre och fetare klockan 3, 6 och 9 för att göra plats för subdials, och klockan 12 finns det inga index som gör plats för Rolex-kronans logotyp.