Känd Replika Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Kalenderklocka

replika klockorDen mest imponerande replikklockan du kommer ihåg är sannolikt att vara Royal Oak Perpetual Calendar i borstad matt svart keramik från Audemars Piguet-replika som en av de obestämda stjärnorna i SIHH 2017. En evig kalender är absolut en viktig komplikation i sig, men arbetet av Det keramiska materialet på denna del var en tekniskt förundran och en mycket arbetskrävande process, vilket förklarar den begränsade produktionen av denna referens. Inte överraskande bestämde Audemars Piguet replika klocka att erbjuda en ny variant av sin senaste stjärna för Only Watch 2017, och med lite mer än en ny ratt.
Även om den nya ratten är vad du märker när du först tittar på Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar. Den nya tapisseriarmen är en speciell mörkblå färg som heter ”Skylight” som är avsedd att eko de senaste flera minuterna före solnedgången. Detta förklarar också varför månfasen är mer märkbart orange än på den vanliga modellen, för att återkalla den rika färgen på den försvinnande solen. Det är ingen tvekan om att det blå alternativet är en folkmassan, speciellt när den är utrustad med den fina svarta keramiken. På egen hand skulle det ha varit ett ganska konservativt drag från klockor kopior Audemars Piguet, men här dyker det verkligen och tar på sig en annan karaktär. En enkel rattbyte är minst ett märke kan göra för Only Watch, men vad gör den här klockan så speciell?
Du ser något som på en gång både uppenbart och subtilt när du vrider den här klockan. Den skelettiserade rotorn sticker ut, är mycket djupare än den guldpartikel som finns i de flesta andra kungliga ekarna. Det betonade också 4,31 mm tjockleken på den automatiska kaliber 5134, vilket gör klockan att ligga under 10 mm tjock, ingen enkel prestation för ett så komplicerat erbjudande. Ändå är den verkliga förändringen den genomgripande casebacken själv, gjord för första gången i keramik (den är gjord av titan i den vanliga versionen av denna klocka). Som sådan kan den här kungliga ekan vara den enda som skryter att dess fodral är helt svart keramisk, från topp till botten. Det är säkert att anta att det kommer att göra mycket bättre, men där budet kommer sluta på en klocka så här är någons gissning. Håll dig klar för fortsatt täckning av Only Watch-auktionen.