Toppkvalitets falsk omega speedmaster: första glimt av två nya modeller

Reprodukten Omega Speedmaster har funnits sedan 1957, vilket innebär att detta år markerar sitt 60-årsjubileum. Och medan jag är mycket säker på att det kommer att finnas stora saker att lagra för att markera tillfälle senare på året, kan jag dela ett par nya introduktioner som formellt kommer att introduceras i våren, speciellt vid 2017 baselworld-mässan. De gör linjen stolt.
Även om det är populärt och välkänt för många som ”moonwatch” för dess användning av apollo astronauter, når månen med apollo 11 år 1969, har det varit många speedmaster-utgåvor som kom före och efter den historiska händelsen som rockade världen. Här är några helt nya modeller för din referens.
Den här rostfria speedmaster-automatiken har en mycket speciell minutspårstil som först uppträdde på en 1968 speedmaster, och det är en referens till klockans motorsportarv, som föregår sitt arv i rymden. (Som en sido introducerades den första speedmaster som en sport- och racingchronograaf.) Den matta svarta ringen har orange detaljering och fasade 18-karat vitguldpile indexer fyllda med vit superluminova.

omegaomega
Den svarta läderremmen består av en sektion av apelsingummi, som avslöjas via mikroperforeringar som lägger till visuellt intresse samtidigt som dialen kompletteras. Dessa perforeringar ger också fördelen av att ge viss luftcirkulation till bärarens handled för ökad komfort – och det ser sportigt ut, liksom.
Smeknamnet ”cappuccino”, den här nya speedmaster 38mm är en del av en komplett kollektion som är stor för att vädja till både damer och män. Dess fodral är gjord av rostfritt stål med 18 karat sedna guld pushers och bezel och borstad rostfritt stål lugs. Bezel är studded med runda diamanter, medan tachymeter skalan är aluminium i en rik brun färg med vita noteringar. Sedna guld, om du inte är medveten om, är ett annat proprietärt material som är en legering av guld, koppar och palladium. Den har en fantastisk och långvarig rödguldfärg, och den är uppkallad efter en banbrytande planetoid som har beskrivits som en av ”rödaste” i solsystemet.
Café au lait-färgad ratt har elliptiska underdialor klockan 3, 6 och 9, och datafönstret vid klockan 6 är också ovalformad. Intressant, den här formen påminner om replika klockor ”omega” -symbol som bildar omega-märkeslogotypen. Händerna och indexen är i sedna guld, och timmen och minutens händer, tillsammans med de applicerade markörerna, berörs med luminescens. Klockan 12 är omega-logotypen tydlig, liksom ”speedmaster / co-axial chronometer”.
Speedmaster 38mm drivs av omega-kaliber 3330, färdig med koaxialteknik och en kiselbalansfjäder som gör den resistent mot magnetism. Den solida casebacken på klockan är dekorerad med Speedmaster’s Seahorse medaljong.
Högsta kvalitet replika klockor omega avslöjar världens första mästerkronometer: omega globemaster
Omega presenterade sin första klocka som framgångsrikt genomfört ett nytt testregimen utvecklat av det perfekta klockmärket och det schweiziska federala institutet för metrologi.
Företrädare för båda organisationerna visade omega globemaster vid en presskonferens på onsdag vid omega huvudkontor i biel, Schweiz, som är den första klockan att behärska masterkronometercertifieringen.
Det gemensamma certifieringsprojektet lanserades för ett år sedan, där båda parter hävdade att ”precision och prestanda skulle testas och säkerställas som aldrig tidigare.” Hela processen är nu fullt aktiv med ett metaslab som är inrymt i omega huvudkontor.

omegaomega
”Vi vet alla om vikten av fina och praktiska produkter, historia och innovation, men en sak är så viktig. Det är förtroende. Förtroende för våra konsumenter. Genom att arbeta med en oberoende organisation som metor kunde kunden få en bättre förståelse med Oss och bekräfta att den schweiziska repliksklockindustrin är ledande inom precision och utveckling, ”nick hayek, ceo av swatch-gruppen, som äger omega, sade på presskonferensen.
Metas, en schweizisk federal byrå, erbjuder industrin, förvaltningen och det vetenskapliga samfundet en effektiv metrologisk infrastruktur tillsammans med mätprinciperna och metrologiska tjänster.
”Vi är en myndighet, det ledande centret för alla mätningar i Schweiz,” säger Christian Bock, chef för metas. ”Framför allt är vi konsument- och klientdrivna. Därför var det viktigt att se till att denna nya standard för mekaniska klockor är öppen för alla märken.”
Medan certifikat för certifiering av industristandard fortfarande är en del av den falska omega-processen, kommer den nya metatestningen att fördubbla certifieringen av varje klocka, ”vilket ger omega och andra schweiziska urmakare möjlighet att visa kvalitet och tidsåtgång för sina billiga replikklockor till en större Grad än vad som tidigare varit möjligt, säger omega i ett uttalande.

http://www.kopareplikaklockor.com/