Rolex Oyster Perpetual Ladies ’Datejust 36mm Klockor

Denna repliksmodell ger en mycket speciell erfarenhet av beteende och stil. Ännu viktigare, de guld- och lysande diamanterna gör dessa klockor unika och fantastiska, men COSC-certifieringen garanterar bättre precision och tillförlitlighet.
Med hjälp av olika ändringar av guld, färg och värdefulla pärlor gjorde Rolex Datejust-kvinnornas linje helt enkelt dig mycket förvånad. Varje enskild bit karies ut en av de mest kända urmönster i världen. Ända sedan den första Oyster Perpetual Datejust släpptes tillbaka 1945 har den grundläggande estetiska formen hållits och kombinerats med ny teknik och designers lösningar.
Det mest uppenbara tecknet på erkännande är en datumöppning, med Cyclops ögonförstoringsglas, klockan 3 klockan. Oyster 36 mm fodralet garanterar standardmotstånd mot stötar, damm och vattentryck (upp till 100 meter eller 300 fot), medan självlindningsrörelsen ger utmärkt precision och 50 timmars energibesparing. Dessutom skyddar en safirkristall klockor från repor.
Tillsammans med hållbarhet och precision är det tredje ordet nära kopplat till det schweiziska varumärket lyxigt. Och Ladies ’Datejust klockor kommer med ännu mer lyx då det är vanligt. De är antingen tillverkade i Rolesor (speciell kombination av guld och stål) eller helt i guld. De flesta modeller har en fantastisk fasad, helt asfalterad med 52 briljanta diamanter, men det är inte allt. Estetiskt utformade ratten kommer också med en slående diamants glöd.
Rolex kopior klockor Oyster Perpetual Ladies Datejust 36mm klocksamling är full av olika överraskningar, exotiska och djärva kombinationer. Bland sju modeller och ytterligare variationer (beroende på dial färg), utmärker sig en modell för sin tidlösa elegans och unik design.
Vackra pärlsedda nummer 6 och 9 är utmärkande kännetecken för denna iögonfallande klocka. En ratt kan köpas i tre varianter – rosa, brons och diamantbelagd. Den har en inredning försedd med diamanter och en läderrem med guldkanter.
För damer som vill ha en guldglans gjorde den schweiziska urmakaren Oyster Perpetual Ladies Datejust enbart av gult guld. Den har en räfflad ring och en rulle med tolv diamanter, inställd för att markera timmar. Ladies Datejust har ett intressant blommigt motiv på sin, antingen rosa eller silver urtavla. Denna modell är gjord av stål och vitt guld, vilket ser fantastiskt ut med en diamantbelagd inredning och jubileumsarmband med Crownclasp.