ROLEX GMT II 116710 BATMAN REPLICA

Rolex är en av världens mest prestigefyllda tillverkare av lyxklockor. Med tanke på skönheten, noggrannheten och framträdandet av Rolex-klockor som statussymboler är de populära över hela världen. Falska Rolex-klockor är de exotiska klockorna som alla drömmer om att äga.
Rolex GMT II 116710BNLR är ett exempel på de enastående produkterna från detta berömda varumärke. Även om denna klocka ursprungligen designades för professionellt bruk, har dess oöverträffade funktionalitet och unika robusta utseende gjort den till en favorit för många människor. Den här klockans förmåga att visa olika tidszoner är särskilt populär bland resenärer. Det är dock lätt att se skillnaden mellan en Rolex GMT II Batman-klocka och den äkta varan.
Urtavlan är ett av de första elementen att fokusera på när man jämför en äkta kopia av Rolex GMT II 116710BNLR med en klocka, eftersom det är en av klockans mest framträdande egenskaper. Även om förfalskare försöker få till alla detaljer i en Rolex-klocka, gör de fortfarande vissa misstag. Dessa kryphål kan användas för att bestämma kopior av Rolex GMT II 116710BNLR.
Även om klockorna har liknande text kan skillnaden ses i detaljerna. I den autentiska versionen av klockan är hela texten skriven i vitt. Å andra sidan är den första delen av klockan, ”GMT-MASTER II,” skriven i blått. Färgen på hela handen är enhetlig och liknar färgen på axeln i mitten av urtavlan, där visaren roterar. Men för klockan är färgkombinationen en helt annan. Även om den har tre vita händer som den äkta artikeln, är kanterna på händerna svarta. Skaftet på klockan är också svart, till skillnad från den vita färgen på den äkta klockan.
Populariteten för Rolex-klockor beror till stor del på produktens kvalitet. Varumärket investerar i kvaliteten på materialen som används i sina klockor. Kvaliteten på materialen som används i Rolex GMT II 116710BNLR är avgörande för att säkerställa styrkan och hållbarheten hos klockan. Kvaliteten på materialet återspeglar förutom dess betydelse vad gäller hållbarhet även klockans estetik. Den autentiska Rolex GMT II 116710BNLR är säkerligen gjord av de finaste kvalitetsmaterialen. Som ett resultat är den robust och ser exceptionellt bra ut.
Rolex är stolt över att erbjuda korrekt monterade klockor. Varje del av klockan har noggrant monterats för att säkerställa att klockan matchar sitt rykte. Den äkta Rolex GMT II 116710BNLR har en kristall som är ordentligt fastsatt i klockfodralet. Fästningen är gjord så bra att man knappt skulle märka några sömmar mellan de två delarna. Detta är inte fallet med den falska Rolex GMT II 116710BNLR. Även om fästet nästan liknar den äkta klockan, kan vissa sömmar fortfarande ses mellan kristallen och boetten.