Populära trender och vanliga teman för klockor och underverk Genève

Vissa märken tillverkar sportklockor, andra lyxiga smycken, vissa hör till kategorin prisvärd lyx, medan andra är bland de dyraste moderna klockorna. Men trots skillnaderna mellan de utställande varumärkena kan vissa vanliga trender verkligen ses i de nya klockorna som lanserades vid årets Watches and Wonders -show.
Den kanske mest uppenbara trenden hos Watches and Wonders är den utbredda användningen av grönt. Historiskt sett har grönt varit ett av de mer äventyrliga färgvalen på klockor, med de flesta märken som vanligtvis väljer något blått för att lägga till ett lite mer äventyrligt färgalternativ till deras sortiment. Men precis som vi såg otaliga klockor kopior med blå urtavlor förra året, verkar detta vara året för den gröna urtavlan, med ett betydande antal deltagande märken har bestämt sig för att inkludera färgen någonstans i sina nya utgåvor.replika klockor
Den kanske mest anmärkningsvärda nya versionen med grönt är Patek Philippe Nautilus ref. 5711 är Patek Philippe Nautilus, en klocka som gör en triumferande comeback. Medan den nyligen avvecklade modellen hade en blå urtavla, kommer den nya modellen med en slående olivgrön urtavla. Ryktet säger att Patek Philippe bara kommer att producera den här versionen av Nautilus i ungefär ett år, som ett firande av märkets fan-favorit Reference 5711, som det meddelade planer på att avbryta före falska Watches & Wonders.
Med det i åtanke är Patek Philippe inte det enda märket som har den gröna urtavlan, eftersom många andra kända tillverkare också har valt att använda grönt för sina nya erbjudanden i år. Chef bland dem är TUDOR, som har beslutat att visa grönt på sin Black Bay Fifty-Eight-modell i massivt guld.
Grönt brukar inte ses på Tudor replika klockor, eftersom det är företagets färg på det berömda systerföretaget Rolex. Men varumärket är helt klart tillräckligt självsäkert i denna lite okonventionella nyans för att anta det (med stor marginal) på den dyraste klockan i sin nuvarande kollektion. Nya Tudor Black Bay Fifty-Eight 18k är tillverkad i massivt gult guld och har en grön urtavla och matchande grön ram.