Nya färger av Replica Audemars Piguet Royal Oak Offshore Divers

Det är uppenbart att den fantastiska Audemars Piguet är helt medveten om att deras klockor ska polariseras, med folk som frågar, ”Varför skulle någon betala $ 20k för en ljus orange AP-dykare?” Svaret är uppenbart, eftersom de älskar det, tycker det är intressant och har råd med det. Audemars Piguet replika vet att de har en stark kundbas och nya, nya erbjudanden gör att de kommer tillbaka.kopior klockor
Medan förra årets nya tillägg var ljusa – nästan neon-årets nya variationer är mildare. De fyra nya färgerna som ingår i samlingen är turkosblå, lila, beige och khaki. Även om de inte är tråkiga på något sätt, är de lite dämpade, särskilt jämfört med förra årets utgåvor.
De viktigaste ingredienserna i Royal Oak Offshore Diver är oförändrade. Rostfritt stålfodral är 42 mm bred och 14,1 mm. På den åttkantiga fästet är exponerade åttkantiga skruvar gjorda av vitt guld. Det finns två stora gummiklädda skruvkronor-en klockan 3 och en annan klockan 10. Den förstnämnda är för att justera tid och datum, men det senare är för att justera den inre dykkramen. Alla fyra modellerna levereras med bekväma matchande gummistroppar med spännen i rostfritt stål. Som passar en sann dykklocka är vattenmotstånd upp till 300m.
Liksom andra Royal Oak Offshore Diver klockor, är dessa swiss replica klockor bota och muskulösa, och de har stor på handleden. Om det inte räcker, kommer de ljusa färgerna säkert att orsaka omgivande människor att märka. Om du vill ha en klocka som kommer att märka, kan jag tänka på några klockor kopior som gör ett bättre jobb som står så framträdande.
Skivan är inte mindre imponerande. Färgerna är rika och levande, och även om ”Mega Tapisserie” -mönstret inte är lika känsligt som det ”Petite Tapisserie” -mönstret som finns på den falska Royal Oak Jumbo, är det fortfarande så trevligt att se. För att säkerställa läsbarhet under dykning har Audemars Piguet Royal Oak Offshore Diver tjocka timmar och minuters händer och timmarsmarkeringar, alla gjorda av vitt guld och fyllda med luminescerande material.
Den roterande innersidan är märkt med kontrasterande färger för att göra det lätt att läsa. Beige-modellen har de första 15 minuterna och de återstående tiotals minuterna i blått, medan turkosblå, lila och khaki-modeller har vita markeringar. Det finns också ett färgmatchat datumfönster klockan 3 med ett förstoringsglas. Jag gillar verkligen datumhjul med färger som matchar ratten, eftersom de är mer harmoniska och subtila.
Dessa nya modeller har alla genomskinliga safir casebacks som avslöjar den egna självlindande kaliber 3120. Den första faktorn som fångar ditt öga är den stora 22k guldrotorn som innehåller familjen vapen i lyx replica Audemars Piguet familjer. Det finns egentligen inte många riktigt avancerade dykklockor ute i detta prisklass, eftersom konkurrenter som den populära repliketaggen heuer eller Vacheron Constantin inte är lika produktiva som Audemars Piguet i denna kategori. Hublot Big Bang-linjen är uppenbarligen liknande i djärvhet och attityd, men de är inte dykare ändå.