Lyx Replica Rolex Air-King Ultimate recension och köpguide

Air-King är ett av de äldsta namnen i Rolexs katalog som fortfarande finns i sortimentet idag. De flesta samlare är mer bekanta med repliken Rolex Air-King i sin nuvarande form: en modern flygares verktygsklocka utrustad med en 40 mm låda och en urtavla som liknar cockpitinstrument. Air-King har dock sina rötter stadigt planterade i klockornas rike, med en design som mer liknar Oyster Perpetuals än en pilotklocka i Professional-serien.
I den här guiden tar vi en djupgående titt på denna ofta förbisedda falska Rolex-klocka och svarar på några populära frågor som svävar runt på nätet, till exempel har replika Rolex Air-King upphört? Dessutom, vad är priset för Rolex Air-King? Serien är positionerad som ett prisvärt alternativ för samlare av alla budgetar, både på detaljhandelsnivå och andrahandsmarknaden. Den här omfattande guiden täcker båda dessa ämnen och mycket mer, så fortsätt läsa för att lära dig allt som finns att veta om den älskade Rolex Air-King.
Idag är den moderna Rolex Air-King placerad som en av märkets professionella verktygsklockor. Det har dock inte alltid varit fallet. Även om den här klockan alltid tekniskt sett har varit en pilotklocka, har den till stor del varit ett mer populärt val för Rolex-samlare på nybörjarnivå, tack vare sin tidlösa design och överkomliga pris. Under årtiondena blev det mer av en kultfavorit i utkanten snarare än en mainstream-pjäs älskad av massorna.
Under dessa år har vi sett några fantastiska iterationer, innovationer och uppgraderingar av denna klassiska och eleganta linje. Vi har också sett en stor förändring av positioneringen av repliken av Rolex, som stoppar produktionen efter nästan 7 decennier för att totalt uppgradera designen till förmån för att vända den tillbaka till sina ursprungliga verktygsursrötter.
Här i den här guiden kommer vi att förklara den här klockans historia, prata om dess värde och beskriva alla funktioner, alternativ och uppgraderingar som vi har sett under åren. Om du funderar på att investera i en Rolex Air-King, har vi precis sammanställt allt du behöver för att fatta ett välgrundat beslut här.
Air-King är den enda modellen som finns kvar i produktion idag, och mest intressant är att Rolex inte anser att dessa tidiga modeller är den officiella starten på kollektionen. Eftersom Air-Kings historia har sträckt sig över nästan åtta decennier, är det bästa sättet att utforska hela dess historia genom dess referenser. Här kommer vi att undersöka Rolex Air-Kings historia genom dess fem viktigaste referenser.