IWC MARK XVII LE PETIT PRINCE REPLICA

IWC klockor kopiorSom vi alla vet att IWC Mark-serien är en av de bästa kopior klockor på marknaden. Den tillverkas av några stora fabriker som ZF, MK och V6. MK gör de bästa IWC Mark falska klockorna bland dessa tre fabriker. Men med den snabba utvecklingen av klockteknik lär dessa fabriker tekniker från varandra, så skillnaden i dessa klockor som görs av varje fabrik blir mindre och mindre. Liksom den här IWC Mark XVII-klockan är det en Le Petit Prince specialutgåva, faktiskt MK-fabriken publicerad en förut, kvaliteten är bra, nu är den här tillverkad av V6-fabriken, som har varit mycket känd för tillverkning av bra PAM-kvalitet. Mark XVII Le Petit Prince är som en blå trollkarl i all mörk skog, äkta klocka är för dyrt, medan en sådan så enkel klocka kan göras 100% densamma som äkta, så varför inte spendera mindre på en högkvalitativ replika, jag är säker att säljaren i en butik inte kan identifiera den är en falsk klocka. Förresten är MK-versionen mycket dyrare eftersom den tillverkas med en äkta ETA 2892, medan den här som tillverkats av V6 har en asiatisk klon ETA 2892-rörelse, men noggrannheten och stabiliteten är fortfarande garanterad.
Klockan ser harmonisk ut som en helhet. Jag gillar enkel klocka, det svarta läderbandet, stålfodralet och den blå ratten, som alla ger mig en fräsch och bekväm känsla. Först måttet borstas rostfritt stål mäts för att vara 41 mm i diameter, och den här fallstorleken har redan varit mycket lämplig för män som gillar större klockor. Väskan är gjuten av ett material av rostfritt stål, och det är gjutet enligt äkta fall eftersom fabriken har köpt riktiga IWC Mark XVII Le Petit Prince för forskning. 1: 1 fallkonstruktion, diameter, tjocklek, längd mellan klackar och båge design är alla perfekta. På fall tillbaka ser Le Petit Prince mönster och bokstäverfärgningar mycket elegant ut. Ryggdesignen skruvas ned med packning för att garantera bästa vattenbeständighet.
Den blå dialen är verkligen vacker. En mycket elegant design som jag gillar, tre hand med lysande timme och minuters händer, andra hand har en skjutstjärna ände, andra Mark-serie klockor har inte den här funktionen. Den stora triangeln vid klockan 12 är ikonen för IWC Mark-serien. Vita markörer på blå bakgrund gör ratten mycket läsbar. Ett fläktformat datumfönster klockan 3 har svart datumfont i vit bakgrund, den vänstra vita triangeln pekar på aktuellt datum. Hur som helst, jag gillar denna typ av ratt eftersom ingen komplicerad dekoration, det är enkelt för fabriken att replikera en enkel ratt, så repliken kommer att se närmare äkta klocka.
När det gäller bandet är det brun, inte svart eller grå. Den är gjord av äkta kalvläder, mjukt och hållbart. Spännen visar verkligen utvecklingen av klockteknik. Det använder borstning och polering, så varje hörn är polerat bra och ger en mycket vinklig känsla. Sammanfattningsvis är den falska IWC från ett yttre fall till inre mekanism en bra kopia som passar perfekt för män som behöver en timer vid formella tillfällen. Förresten är stålarmbandet också tillgängligt.