IWC firar 75 år av en ikon

Som ni kanske vet har klockor kopior IWC omdöpt sin portugisiska linje vid SIHH som ”Portugieser” för att fira 75 år av ikonen i år. Dessutom har IWC: s första någonsin årskalender byggts och två begränsad upplaga bitar kommit ut, är en en ny evighetskalender med digital display, och den andra är en bit imitera allra första portugisiska på uppdrag av en Lissabon företaget tillbaka på trettiotalet .
De två delarna var inspirerade av en ursprunglig klocka från det första året av produktionen. Den ursprungliga versionen var inte så välkänt och nu tillhör en privat samlare. Den Portugieser Hand Wound åtta dagar Limited Edition ”75 år” är en av de två delarna.
IWC förklarar att de har alla de ursprungliga detaljer, inklusive arabiska siffror, smala Feuille händer, järnväg-track minut markörer och en liten sekunder vid klockan sex, den viktigaste delen av båda delarna (i rostfritt stål och rött guld) är åtta dag effektreserv via IWC: s interna 59215 rörelse.
Ett datum fönster placeras i liten sekund solur är en annan eftergift till modern tid. Uppenbarligen på trettiotalet, dagen i månaden var inte så viktigt fokuserad.

IWC-Aquatimer-AR-Coating-with-Black-Dial-Rubber-Strap-Watch-56_1
IWC-Aquatimer-AR-Coating-with-Black-Dial-Rubber-Strap-Watch-56_1
IWC-Pilot-Black-Dial-and-White-Numeral-amp-Stick-Marking-Black-L-51
IWC-Pilot-Black-Dial-and-White-Numeral-amp-Stick-Marking-Black-L-51