Foto översyn av Rolex replika klockor explorer

Det är en hög kvalitet bit och det kommer att se bra ut på handleden varje gång du bär den. den nedersta raden är att denna replik är värt att köpa. Det ser bra ut, precis som originalet. om du råkar stöta på en Rolex replika Explorer II, som den här är, det är värt pengarna. Om du är nyfiken på hur mycket är en Rolex Explorer II original, startar pris runt 5k, så det är dyr. Om du väljer i stället för en replik, kan du få det för ungefär $ 200. som för en schweizisk kvalitet replika titta, måste du räkna med att betala runt $ 600. Trots detta är det fortfarande en liten mängd jämfört med priset på ett original.
eftersom han bor i en annan stat, bara skickade han mig några bilder, så jag inte får se den. Trots detta, eftersom dessa bilder är bättre än de jag tar, kan jag leverera till dig, killar, en fullständig översyn. min vän berättade för mig att effektreserven varar i ca 24 timmar och att klockan håller tiden väl. han är en professionell fotograf, så det hjälper. i avsnittet urverk, kommer jag att berätta vad jag vet från ägaren av klockan. vad du behöver veta om explorer samling är att det för närvarande två modeller: explorer och utforska II. den första släpptes i slutet av 1950-talet. eftersom det är en klocka som du kan bära på en daglig basis, de automatiska rörelserna är ett utmärkt val. den första explorer är 39 mm, medan den andra är 42 mm, större och djärvare. denna Rolex replika Explorer II är japanska och fungerar på kinetiska drivna rörelser. klockor kopior rolex-078916_03
den nya versionen av Explorer kommer med ett rostfritt stål armband och har två dial färger: vit och svart. på ratten, ca du också se ett datum fönster. Jag har den vita, men jag måste erkänna att detta svarta ser ganska bra också. också, har rolex innovated en begränsad upplaga Rolex explorer ii pro jägare, alla svarta, med en kolbeläggning. de inledande arbeten med rolex interna kaliber 3187 rörelser, som slår på 28.800 slag / timme vid 4 hertz.
denna klocka modellen har en 42 mm rostfritt stål fallet, och ratten har några ökade storlek markeringar. fallet rostfritt stål det ingår vissa uppgraderingar, såsom större klackarna och kron vakter. den ”Mercedes” timvisare och minut händer är större än på andra modeller, som Submariner eller GMT Master II. ratten har större händer, och det finns en fin kontrast nyskapande mellan svart urtavla, vita tecken och den orangefärgade GMT HAND och skrift. de flesta av markeringarna är prickar, medan 12 är en upp och ned triangel och 9 och sex är rektangulära.
Sammantaget kommer denna klocka med snyggt utseende och förmodligen känner för. Det har alla detaljer du kan se på en autentisk klocka, och det ser hög kvalitet. även om det finns några element på det, och de är större än tidigare modeller, det ser inte alltför trångt. vad mer, på den ursprungliga, markeringarna och händer har chromalight lysande beläggning som behöver lysa i mörkret. Jag är inte säker på om detta man har det.
Om du vill få denna patek philippe klockor kopior, kan du även prova dyrare schweiziska Rolex replika klockor. Det är närmast en äkta klocka. Rolex klockor kopior är mitt några av mina favoriter, och du kan märka att enbart genom att läsa flera recensioner till Rolex modeller. dessa absolut är några av de bästa replika klockor för män och måsten för alla klocka aficionado. denna explorer ii rolex replik tillhör en av mina vänner. en klassisk från detta märke är Rolex replika explorer en av dessa klockor är idealiska för dagligt slitage. det är större och djärvare än den första explorer, och den har ett sportigt utseende. Om du är en Rolex fan, är detta ett måste. Det är allt jag kan säga om det eftersom jag inte har det på mina händer för att se exakt vad vi pratar om.