En praktisk akademiskt program i New York replika Watch School

Karriärprogram i urtillverkningen är inte något mycket ofta erbjuds de barn som kommer att lämna college. klockor kopior online, innan vi vet det, är vi iväg till skolan eller gå direkt in i den yttre samhället att arbeta med mycket mindre kunskap om den fortsatta existensen av urmakeri. Nyligen verkar det som om klockan bygge förkroppsligas i mina gener och jag är så fascinerad när människor uttrycker förvåning att monteringen och eftermarknadsprocesserna utförs manuellt, snarare än super exakt utrustning. Det finns dock ingen anledning för dig att ta bra tid att förstå varför från en gammal och erfaren urmakare, eftersom de tekniska aspekterna av haute horologer är helt annorlunda från andra saker. Och det handlar inte om komplexitet, för sig själv, det handlar om erfarenhet, det är om alla de dumma små saker som verkar med ingen rationell mening; Enkelt uttryckt, är det dags vad det handlar om. Patek Philippe har understrukit sin förståelse av detta faktum genom att investera i en skola på plats på deras New York servicecenter.


Genom att köra en två-års studier, dubbat Patek Philippe Horology Program Of New York, med fokus på att utrusta nya sökande med de färdigheter som behövs för service och reparera en egen rörelse, de gör sin del för att fylla gapande klyftan utbildade horologists i Nordamerika.
Jag talade med president Henri Stern Watch Agency (HSWA) – Larry Pettinelli för att ta reda på mer om motiven för grundandet och förhoppningar Patek Philippe har för sin utveckling. Samtidigt är Larry Pettinelli en Patek Philippe dotterbolag distribution och reparation Patek klockor i US samt.
Urindustrin har ökat stadigt sedan 1989. Överklagandet av dessa alltmer lyxiga och komplicerade produkter är hela världen, men deras produktion oerhört lokaliserad till Centraleuropa. Jag blev förvånad när jag fick reda på hur mycket kursstruktur stöder studenten. I Europa finns det två metoder jag känner till att upprätthålla WOSTEP kvalifikationer: Du antingen hitta ett företag att sponsra dig genom kursen, eller du betala själv. Kostnaderna är inte billigt – definitivt inte är överkomlig för en high-school examen eller din genomsnittliga college kid. Och så de allra flesta gäller för sponsring från en stor replika klockor postförskott. När säkrade betalar sponsorn studenten en nominell lön under hela studietiden och sedan insisterar på att de återbetala sina investeringar genom att arbeta för det sponsrande företaget under en viss tid (i allmänhet samtidigt av kursen, även om detta är öppet för diskussion). Om du misslyckas Naturligtvis kan du vara ansvarig för de avgifter; Om du hoppar-skepp tidigt innan du har ”återbetalas” din skuld till din sponsor, de är laglig rätt att jaga dig för balansen. Enkel uttryckt, inskrivnings dig under lång tid och allt fungerar.
Kursen levereras av Patek Philippe Horology Program i New York inte placera samma situationer på sina studenter. Kursen finansieras helt och eleverna är försedda med ett stipendium för att täcka vissa avgifter som kan uppkomma sitt deltagande alltså. Om det vid utgången av den tvååriga kurs beslutar studenten sitt sinne för att lämna skolan, det är kallt; om de vill ta de färdigheter de har lärt sig att ett annat företag, det är bra också. Varför har replika klockor swiss Patek Philippe tagit denna risk? Det beror på att de har förtroende för den potentiella belöningen är värt besväret.
De är övertygade om att efter att lära från deras experter, som är en del av verkstaden laget, och fördjupa sig i kultur och historia av varumärket som de kommer att välja att stanna. Lämna sina elever den typen av byrå tar tarmar, men eleverna respekterar denna typ av förtroende och, enligt min mening, är mycket mer eventuellt att återbetala den med hårt arbete och trohet.
En av de stora koncentrationerna av hela intervjun förfarandet var att förstå motiven för studenter som vill tillämpa. Från min synvinkel, Patek Philippe starta programmet på ett sätt som på bästa möjliga sätt. Jag skulle säga urtillverkningen är lite konstigt jobb. Det tar nästan preternatural tålamod, en outtröttlig öga för detaljerade saker, och komfort med att göra ganska samma jobb hela dagen lång. Samtidigt kräver det också ett slags intelligens – inte nödvändigtvis en akademisk intelligens, men en rationell, logisk och detaljerad tänkesätt. Vidare är det här jobbet också bra för bästa replika klockor din minne- din tid på bänken kommer att vara den mest praktiska arbetsbok du någonsin kunde ha. Förfarandet dialogen är en annan typ av ansikte mot ansikte undersökningar.