En 5-års garanti och 10 års serviceperioden erbjuds av Rolex

Goda nyheter från auktoriserade återförsäljare, för dem som har beaktats för att köpa en ny Rolex: i dessa dagar, meddelade Rolex (och beprövad), som kommer att ges 5 års garanti på alla klockor efter försäljning från auktoriserade återförsäljare från den 1 juli, 2015.

breitling klockor kopior
klockor kopior flashback
klockor kopior turkiet

replika klockor swiss
replika klockor swiss
kopior rolex
kopior rolex
rolex klockor kopior
rolex klockor kopior

Om du redan har gjort en Rolex inköp under de senaste två åren, vilket innebär start från 1 juli 2013 till 30 juni, 2015, är det en chans att du inte vill gå miste om denna viktiga chans uppgradering: om du inköp Rolex klockor under denna tid, kommer du att erbjudas en mer års garanti utan extra avgifter, nu utökas till totalt två av de ursprungliga tre års fabriks kvalitet garantitiden. Du hittar den här i alla Oyster och Cellini familjen klockor.
Rolex utfört denna uppgradering i dess säregna ”kopior rolex” inte göra en stor affär om det – som i själva verket, uttalandet att endast återförsäljare, och inte heller till märkets marknadsföring rolexs, eller direkt till medlemmarna i nyhets press . Och medan vi väntar på den här informationen bekräftas av Rolex (Rolex företags har visat denna nyhet till aBlogtoWatch) vi nå ut till auktoriserade Rolex butiker, och har visat sig vara den myndighet i denna nyhet. Även med denna ovanliga metod för tillkännagivandet, är en mycket viktig denna uppgradering: det faktum att alla klockor som Rolex gör (enligt uppgift, någonstans mellan 800 000 till en miljon klockor görs årligen) ingår innebär anmärkningsvärt löfte och extremt stark tilltro till kvaliteten på deras produkt.
Bilder från Owen Davies av Xupes. com för aBlogtoWatch
Genom att ändra från föregående två till hela fem års garanti på alla sina produkter, kan vi säga att Rolex sätter en ny industristandard – hade de erbjöd det för bara några samlingar eller en handfull modeller, som utan tvekan skulle vara en annan situation. Men att tillverka nära en miljon klockor per år och backa upp dem med en sådan garanti period kvalitet bidrar till att ge ström till känslan att en lyx schweiziska klocka kan köpas som ett objekt som kommer att följa med sin ägare för hela livet.
Såvitt deras konkurrens anses har Omega erbjudit sina co-axiella rörelse utrustade klockor med en 4-års fabriks kvalitet garantitiden – medan icke-koaxiala klockor fortfarande säljs med en kvalitetsgaranti 2-årsperiod. Breitling har också en kvalitetsgaranti period för alla sina klockor två år, med undantag av de modeller som är utrustade med en tillverkning kaliber, som också får en kvalitetsgaranti 5-årsperiod.
Kanske en ännu mer intressant förbättring är att Rolex nu också påstås officiellt rekommendera en 10-årig tjänstgöringstiden för sina klockor, över 3 gånger den föregående tjänste längd. Detta innebär utan tvekan vissa stora besparingar, eftersom det minskar de erforderliga periodiska tjänster (som används för att ersätta smörjmedel och kontrollera delar för stort slitage) till en tredjedel av sin tidigare nummer. Låt tillsammans, inte bara visar hur Rolex har utvecklat sina produkter på ett sätt som förbättrat sin tillförlitlighet och långsiktiga resultat, men också hur rolex klockor kopior förtroende för hållbarheten hos sina klockor resulterade i något som är väldigt fördelaktigt för slutkonsumenten.
Det finns en tendens att de flesta andra lyxiga urmakare är benägna att insistera på en eller två års kvalitetsgaranti, och föreslår en tjänste längd 3 år efter försäljningen. Numera, för att hålla jämna steg med takten i klockor kopior online och hålla positionering på out-of-the-blue nivå, kan vi se många av dem göra flera ändringar.