Den attraktiva kraften i den falska Rolex Submariner

Det finns faktiskt bara två saker vi kan prata om, stora gröna och otroliga. Replica Rolex Oyster Perpetual Date Submariner Lunette Verte, och den stora killen med irritationsämnena som betraktade ”The Hulk” som sitt smeknamn.
Inbäddat som ett substitut för replik Submariner 50-årsjubileum, vars gröna fasett med den mer konventionella svarta ringen, fanns det otraditionella färgschemat av The Hulk många av vakten vid lanseringen. Eftersom Submariner har blivit en av Rolex mest beundrade och avundsvärda modeller, sågs denna nya skillnad i vissa cirklar som lite udda och kanske lite omtvistad.
Med en del känsliga men viktiga förbättringar från sin förfader bildas dess karakteristiska tidsförlängningsfodral från falsk Rolexs egen Cerachrom, en anmärkningsvärd hård bärande keramisk legering, snarare än aluminiuminsatsen i föregående modeller. Medan de äldre stilramarna äntligen blir ljusare, fortsätter den proprietära korrosionsbeständiga Cerachrom The Hulks tydliga gröna färger som glänsande som tidigare, oavsett hur svårt ett liv klockan har.replika klockor
Visst, om du i grund och botten dykar för skatt på sjunkna vrak, är det här en perfekt kompis. Samma som alla ubåtar, The Hulk är vattentätt ner till 300m. Det hermetiskt förseglade Oyster-fodralet, en Rolex-förbättring från 1926, ser inramningen och baksidan avskruvas inte till förmån för mittenhöljet för att strukturera ett oskärligt skal. Dessutom är klockan skyddad av lindkronans Triplock triple vattentäta system som luckan stängning på en ubåt.
För varje replika Rolex kan rörelsen bära stavarna i COSC-standarderna genom att testa två gånger. Först, vid laboratoriet i det schweiziska officiella testet för kretstimenter och igen är rörelsen utrustad i fallet.
Oyster armbandet är fantastiskt kontrasterat, med yttre länkar gnidas till en bra glans medan de mellersta är kvar med en bränd finish. Det är en enkel, maskulin känsla som helt överensstämmer med klockans bild och överförs på Oysterclasps slipade stål. En solid, signifikant precisionsteknik, en verklig känsla av självförtroende ges dig av låset i klockans säkerhet på din handled och kommer också utrustad med Glidelock-systemet som gör det enkelt. Perfekt för att snabbt falla i Hulken på en våtdräkt eller bara för de heta dagarna när du vill lossa bandet ett hår för komfort.
Därför kommer vi till den enskilda dialen, vilken replika Rolex kallar ”grönt guld”, Hulks ansikte är ett livligt, dynamiskt element som ändrar sin nyans beroende på ljuset, från en nästan svart till ljus smaragdgrön i direkt solljus. Extremt enkelt att vara tacksam mot maxi-rattets större kromljusluminescerande timmarkörer och dimmare timmars- och minuters händer, det håller sig felfritt balanserad och försöker vara både sportig och graciös tillsammans.
Adored av dem som vill sätta sin egen frimärke på en evig klassiker, är replik Rolexs stora gröna submariner en tilltalande blandning av styrka och skönhet.