Bästa replika Rolex milgauss bezel tropiska urtavla

Det finns så många olika typer av Rolex-klockor som tas emot från Bob’s Watches förutbestämde Rolex-utbyteswebbplats, varav de flesta kommer med kraftfulla berättelser. I denna serie kommer ägaren till Bobs Watches Paul Altieri att berätta riktiga historier om riktiga Rolex klockor kopior och diskutera vad som gör både replik och deras egna historier så speciella och attraktiva.
Namnet Milgauss gjordes genom att matcha de två orden: mille (latin för tusen) och gauss, måttenhet för magnetiska krafter. Namnet verkar vara en ständigt närvarande påminnelse om att klockan var utformad för att motstå elektromagnetiska krafter bättre än 1000 gauss. Rolex kunde uppnå denna prestation genom att omsluta hela rörelsen inuti en Faraday bur. Faradayburet (först uppfann av Michael Faraday 1836) fungerar genom att omfördela elektromagnetiska laddningar genom burets ledande material och därigenom neutralisera effekterna som finns i buret. replika rolex
Trots att det ursprungligen var innovativt för forskare och medicintekniker som arbetade i närheten av högdriven laboratorieutrustning, hittade kopior Rolex Milgauss ett tidigt följe med medlemmar i den professionella bilraceringsvärlden. När den inte hade några egenskaper som var särskilt skräddarsydda för racing, gjorde Rolex Milgauss sportorienterad stil och blixtbultformad sekundärhand det estetiskt passande för dem vars karriär vred om hastigheten.
Bobby Allison tog upp sin post i Motorsports Hall of Fame i Amerika 1992, International Motor Sports Hall of Fame 1993 och NASCAR Hall of Fame 2011. Allison är en av endast åtta förare i minnet av sporten till Har vunnit det som är officiellt känt som karriär Grand Slam. Bobby Allison uppnådde sin första karriär seger den 2 juni 1966, vid Oxford Plains Speedway. För att fira sin framgång betalade Allison en Rolex Milgauss som en gåva till denna besättningshuvud.
Gravyret på sin back-up är den mest unika för Allisons Rolex Milgauss. Medan ett antal Rolex Milgauss, som ägdes av högpresterande drivrutiner i bilracingvärlden, har bara en Milgauss en sådan gravyr, för alltid kopplad den till sin Legendarisk tidigare ägare. Milgausserna är så viktiga och viktiga inom Rolexs historia eftersom det står för företagets fortsatta engagemang för att producera klockor som trivs i förhållanden där andra inte kan. Som den första någonsin Rolex Milgauss är klockan en sällsynt och värdefull repliksklocka som upptar en viktig plats i Rolexs verktygsklockhistorik.
En del av det som gör Rolex Milgauss så populär för samlare är att det i stor utsträckning missade sitt mål demografiskt. Trots att den ursprungligen var avsedd för forskare och medicinska experter, fann repliket Rolex Milgauss sitt starkaste följd med medlemmarna i den amerikanska professionella bilindustrin – orsaken är inte att den innehade komplikationer eller layoutfaktorer som skräddarsydde racing, utan snarare på grund av sitt sportiga Visuellt utseende.
Några av historiens välkända och sofistikerade NASCAR-drivrutiner har köpt Rolexs Milgauss. Från Richard Petty till Bobby Allison och många fler hittade Rolex replika klockor för forskare ett hem med racecar drivers. Oavsett om den används för personligt eller som en present för en lojal besättningsmedlem eller industrins medarbetare, har Rolex Milgausserna en historia som är oupplösligt (och helt ingen avsikt) kopplad till en värld av professionell bilracing.