Anpassade och personlig Strapped replik Watch

rolex-gmt-master-green-dial-and-black-bezel-white-marking-watch-67_1 rolex-gmt-master-green-dial-and-black-bezel-white-marking-watch-67_2 rolex-gmt-master-green-dial-and-black-bezel-white-marking-watch-67_3 rolex-gmt-master-green-dial-and-black-bezel-white-marking-watch-67_4 rolex-gmt-master-green-dial-and-black-bezel-white-marking-watch-67_5Det är februari och vi har ännu en replik Watch Strap Review för dig. De flesta band beslutsfattare använder denna design inte för att de inte vet bättre men eftersom det är en underbar layout och ser bra ut på nästan alla klocka, vintage eller nya. Shell Cordovan är populär läder bland band beslutsfattare och läderhantverkare i allmänhet. Den släta blanka yta gör det omisskännlig och stämpel på baksidan garanterar att det du har är verkligen den verkliga affären. Att kanterna inte är enbart släta men även rundade, vilket ger remmen en extra behaglig känsla och -sit på handleden.
Från och med nu vill jag kalla dem SWC som är det mycket lättare och B, är detta hur de kallar sig själva. För inte så länge sedan fick jag en Instagram DM från Shawn, mannen bakom det här projektet. Han verkade som en mycket ödmjuk men professionell kille och trevlig chap i allmänhet. Låt oss nu titta på mätningen; 13cm och 8 cm i längd, 20 mm i bredd och 4 mm i tjocklek. De är ganska standardstorlekar tror jag. Vi diskuterade några saker om översynen, som vi brukar göra, och enades om att Shawn ska skicka mig några exempel på hans arbete för den kommande översynen. Låt mig understryka att han genom hela processen har visat sig vara ganska mycket en av de mest användbara och enkla killar jag någonsin har behandlat. SWC får samma råa läder så istället för att köpa gamla bollar och skära dem upp de bara använda läder direkt från tillverkaren. För att jag tack så mycket, Shawn.
Företaget är beläget i Chicago, samma stad där klockan känsla och vän av Fratello replika klockor, Oak & Oscar kommer från. Resten är historia, som de säger och vi är glada att vi kan hjälpa befästa SWC namn i walk of fame av bandtillverkare. Något måste vara i luften i Chi-Town när det gäller klockor som förutom de ovan nämnda killar vår sista schweiziska billig replika klockor Strap Review tävlande, Rover Haven Remmar, kommer också från nära Windy City (ja, Michigan, men nära !), precis som den sena Speedmaster legenden Chuck Maddox. Inte för att jag inte har en bra relation med killar vi igenom men han var mycket trevlig och hjälpsam. Den drivande kraften bakom att etablera varumärket för Shawn, som i de flesta fall, var avsaknaden av en anständig rem för sin första trevliga klockan, återigen som i de flesta fall. Oroa dig inte, jag har försökt en gjord av en baseballhandske, en verklig baseball, men jag har ännu inte sett en gjord av en fotboll.
Custom Football Strap
Remmen är helt rolex klockor kopior, sitter bekvämt och inte göra min hud kliar alls. Jag fick 3 band från Shawn, 3 olika men enhetliga sådana. Alla av dem är gjorda av Horween läder (vad annars, eller hur?) Men de ser ut och känns helt annorlunda. SWC använder garvat läder från de bästa amerikanska garverier inklusive Horween (även Chicago-baserade). Under min tid som en författare för remmar och tillbehör i allmänhet har jag stött på en bra några sport inspirerade band. Även om vi försöka hitta band beslutsfattare från hela världen har vi också att ge utrymme för killar som kommer från samma land, särskilt om vi pratar om länder som USA eller Italien där många hantverkare har att göra med lädervaror. Vilket innebär att företaget (Wilson) producera själva fotbollar för NFL måste köpa läder från Horween. Tekniskt sett är detta en inte är gjord av en fotboll heller men den faktiska läder de fotbollar är gjorda av. Låt mig utveckla; Horween är den licensierade (endast) leverantör av skinn för NFL. Men spänns Watch Co. gärna med dina mått om du vill ha en skräddarsydd, som min bror Michael Baby-handled Stockton bör ha Jag är alltid rädd för dessa sporter band som jag tenderar att tro att de borde vara stel och obekväm i handleden …. och jag är alltid fel.
Slutsats
Allt som allt är det en sval sommar rem alternativ för din go-att titta på. Det bör se cool på en ek och Oscar (jag tittar på dig, Chase). Faktum är att jag hade det medan du tittar på Super Bowl så det redan har flera trevliga historia kopplad till sig. Priset för denna fantastiska Strapped Watch Co. Nato rem är $ 75 (€ 66) som verkar vara ett rimligt pris i min book.The priset på denna enorma är ca $ 85 (ca € 75), vilket är faktiskt ganska anständigt i min mening. Det bör vara felfri match. Jag njuter av det på min vintage Angelus och jag har en känsla av att det inte kommer att lämna billiga schweiziska replika klockor som helst snart. Men det är något annat, elegant men ändå sportig och speciell.