2021 Nya Rolex Submariner klockor

Ryktet är sant! Det är en ny Rolex Submariner-samling, och även om den övergripande estetiken förblir i stort sett oförändrad 2021, markerar den här nya generationen en betydande uppdatering av Rolex ikoniska dykurskollektion.
En mycket viktig detalj om 2021-ubåtuppdateringen är att kopior Rolex har avbrutit varje lista över ubåtar och ubåtsdatum för 2019-serien och introducerat en helt ny modell för hela serien. Det är inte bara en ny falsk Rolex Submarine-klocka eller ett fint metalltillbehör; Detta är en ny generation av Rolex ubåtar.
Sedan 1959 har Rolex Submariner haft en foderdiameter på 40 mm. Medan klockans övergripande profil såg en underbar uppdatering 2008 med ankomsten av Cerachrom bezelinsatser och introduktionen av ” Super Case ” med tjockare klackar och kronskydd, förblev den verkliga diametern på Submariner samma 40 mm som tidigare
Vad mer, medan utsidan av Rolex Submariner såg en betydande uppdatering med introduktionen av den 6-siffriga serien, förblir rörelserna som driver klockorna desamma som de som presenterades i föregående generation.
Första gången introducerades 1988, har Caliber 3135 varit Rolexs föredragna rörelse i många år, och den kan visa datumet på många olika Rolex replika klockor. Medan Caliber 3135 är den bunnsolida rörelse du förmodligen hittar från alla tillverkare, kan det inte förnekas att Cal efter mer än 30 år i produktion. 3135 börjar se lite daterat ut.