2019 – semesterupplaga repliksklocka

Det kan komma som en chock att lära dig att över julhelgen handlar nästan allt om några veckor för de som ligger utanför Australien. Det inkluderar Time + Tide HQ, men det hindrade inte mig från att bli ute och om i sommarvärmen, för att göra det jag bäst gör.
Jag träffade Dan av misstag, vem var över från Singapore och tillbringade sin julhelg i Melbourne. Han hade några resekamrater, men denna speciella Grand Seiko stod ut för mig, och Dan älskar särskilt den krämiga kupade ratten på den här specifika referensen. På handleden kände storleken fantastisk, och ”rispärlarmbandet” var ovanligt bekvämt.klockor kopior
I december slog jag iväg denna fantastiska falska vintage Tudor Submariner, som var i fenomenal skick efter att ha kommit tillbaka från en tjänst. Ägaren köpte den här delen för år sedan efter att ha blivit kär i patina. Därefter var priserna klart lägre, och en tjänst var oekonomisk och svår att motivera. Jag vet vad du tänker på – men han har inga planer på att släppa av det här stycket när som helst snart, och jag kan förstå varför.
Jag greps med min kompis Dane för att se sitt senaste förvärv när vi kom in i det nya året, en han hade spenderat en bra del av 2017 spårning. Nu är guld dag-datum inte särskilt sällsynta; Dane var dock efter en ganska speciell konfiguration. Eftersom ref 1803 inte har den snabbaste datumfunktionen, ville han ha ett icke-engelska datumhjul, så att det inte skulle störa honom. Dane var också efter en linskiva, och förvisso var villkoret avgörande – så han var villig att vänta på ett gott replika klockor exempel. Lycklig för honom, han slog jackpotten och välkomnade det här stycket för att runda av 2017.
Men det här är en del som du inte ser varje dag – en Enicar Digital Display replika klockor, som tillhörde en familjemedlem i lång tid, Mike. Mike fick denna klockor kopior på 70-talet, efter att ha lust efter en digital repliksklocka, som var allt raseri bland barnen då men bara för dyrt. Detta var Enicars svar – en mekanisk klocka, avsedd att visa tiden i ett digitalt format. Han har älskat den här klockan sen, och det ser fantastiskt ut efter att ha kommit tillbaka från en tjänst. Renad och bra tid, Mike njuter av att kunna bära sin barndomsklocka igen.